Menu

Peelings

Een peeling is een behandeling waarbij een chemische oplossing op de huid wordt aangebracht om dode huidcellen te verwijderen en de huid te vernieuwen. Dit resulteert in een frissere, gladdere en stralendere huid!

Behandeling
Tijdens een peeling behandeling wordt de peeling op de huid aangebracht en afhankelijk van het type peeling kan dit een licht prikkelend of tintelend gevoel geven. Na de behandeling kan de huid wat roodheid vertonen, maar dit trekt meestal snel weg. Afhankelijk van het type peeling en jouw huidconditie, kan de behandeling variëren van mild tot intensief.

Verschillende huidtypen

Het mooie van peelings is dat ze kunnen worden aangepast aan verschillende huidtypen en huidproblemen. Zo kunnen ze helpen bij het verminderen van acne, het vervagen van pigmentvlekken, het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Het is belangrijk om te weten dat niet elke peeling geschikt is voor elke huid. Daarom is het raadzaam om een professionele schoonheidsspecialist te raadplegen die jouw huidtype en behoeften kan beoordelen en de juiste peeling kan aanbevelen.

Verschillende soorten peelings

Bij het kiezen van een peeling is het ook belangrijk om te weten welke zuren worden gebruikt en welke effecten ze hebben op de huid. Zo zijn fruitzuren, ook wel bekend als Alpha Hydroxi Acids (AHA), populair vanwege hun exfoliërende eigenschappen en hun vermogen om de huidtextuur te verbeteren. Daarnaast zijn er ook andere zuren zoals Beta Hydroxi Acids (BHA) en Poly Hydroxi Acids (PHA) die verschillende voordelen bieden voor de huid. Oo worde peelings met enzymen uitgevoerd, dit zijn de mildere peelings.

Het belang van na verzorging

Na een peeling is het essentieel om de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Daarom wordt het gebruik van een Sun Protection Factor (SPF) sterk aanbevolen om de huid te beschermen en het beste resultaat van de behandeling te behouden.

Peeling van een gediplomeerde schoonheidsspecialist

Wil jij ook genieten van een stralende huid met behulp van een peeling? Neem dan contact op met een ervaren schoonheidsspecialist bij jou in de buurt via onze ledenzoeker en ontdek welke peeling het beste past bij jouw huidtype en behoeften. Laat je huid stralen en voel je zelfverzekerd met een gezonde en mooie teint!

 

Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.