Menu

Buitenlands diploma

Om je te registreren met een buitenlands diploma, willen we graag weten welk diploma schoonheidsverzorging we met jouw diploma kunnen vergelijken. Om hierachter te komen verwijzen wij je door naar tot het Informatiecentrum Diplomawaardering (IDW) in Zoetermeer.

De afgiftedatum van je diploma is hierin erg belangrijk. Heb je je diploma voor september 2015 behaald, kun je je buitenlandse diploma laten waarderen door het IDW. Wanneer het diploma door hen gelijk gesteld wordt aan het diploma behaald in Nederland kun je op basis van die verklaring lid worden bij ANBOS.

Met de wijzigingen in de statuten in 2013 zijn de toelatingseisen voor het lidmaatschap van ANBOS aangepast. Hierbij is een overgangsperiode ingelast tot september 2015 waardoor het niet mogelijk is om met een buitenlands diploma, behaald na die periode lid te worden van ANBOS.

Heb je je diploma schoonheidsverzorging in het buitenland behaald? Dan kun je je wenden tot het Informatiecentrum Diplomawaardering (IDW). Deze is van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 09.00 en 12.30 uur op nummer 079 - 321 79 30. 

Het IDW heeft geen bezoekadres of loket waar je documenten persoonlijk kunt afgeven.

Kijk voor meer informatie op de website van IDW

Informatiecentrum DiplomaWaardering (IDW)
Postbus 7338
2701 AH ZOETERMEER

Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.