Menu

Eisen specialisatiediploma

ANBOS hecht veel waarde aan de kwaliteit van opleidingen. Daarom registreren we alleen diploma's die voldoen aan onze exameneisen.

Eisen specialisatiediploma

Binnen je opleiding voor mbo4 schoonheidsverzorging (Allround Schoonheidsspecialist) doe je ook examen voor enkele specialisaties die door ANBOS kunnen worden geregistreerd als je lid wordt van de sectie VO/Specialisaties. Voorwaarde is dat er bij het examen van de specialisatie een geregistreerde branche-assessor (uit de zogenaamde BAS-pool van assessoren) aanwezig is geweest van een van de 5 exameninstellingen. Dit kan ExuiveKWC-uvTCICapabel* of Visavi zijn. Voor specialisatiediploma's die je los van je opleiding hebt behaald, gelden dezelfde eisen.  

Is er bij jouw examen geen geregistreerde branche-assessor aanwezig geweest? Dan dient er eerst een praktijktoets te worden afgelegd voordat de specialisatie geregistreerd kan worden. Deze toets wordt op een aantal momenten in het jaar afgenomen. Informeer bij de Ledenadministratie wanneer de eerstvolgende proeve plaatsvindt.

 * alleen diploma's die behaald zijn voor 2020.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.