Menu
Direct naar downloads

Verhuur

Op zoek naar een ruimte voor een workshop, een praktijklokaal of een vergaderkamer? In het ANBOS-huis zijn diverse ruimtes beschikbaar voor dag- of dagdeel-verhuur. Het ANBOS-huis is centraal gelegen (in Woerden, nabij Utrecht), uitstekend bereikbaar via auto en OV en heeft gratis parkeerplekken voor de deur.

Verhuur

Theorielokaal I
Het theorielokaal op de begane grond heeft een capaciteit van maximaal 30 personen (theateropstelling) en is uitgerust met een smartboard, geluidsinstallatie en flipover. In U-vorm passen er circa 20 personen in deze ruimte. Het lokaal is voorzien van een keukenblok met stromend water en draadloos internet.

Theorielokaal II
Het theorielokaal op de 2e verdieping heeft een capaciteit van maximaal 30 personen (theateropstelling) en is uitgerust met een beamer, beamerscherm, flipover en draadloos internet. In U-vorm passen er circa 20 personen in dit lokaal. De ruimte is bereikbaar per lift of trap.

Praktijklokaal
Het praktijklokaal ligt op de begane grond en is voorzien van 10 werkstations. Ieder werkstation bestaat uit een behandelstoel met een werktafel en een krukje. Het lokaal is voorzien van een keukenblok met stromend water, airconditioning en draadloos internet.

Vergaderkamer
De vergaderkamer heeft een capaciteit van maximaal 10 personen en is voorzien van airconditioning, draadloos internet en een flipover. 

Webinarrruimte
ANBOS beschikt over een compleet ingegrichte studio inclusief professioneel audiovisuele apparatuur voor het opnemen van diverse webinars.

Huurprijzen 
Bovenstaande ruimtes zijn te huur per dagdeel of per dag. De huurprijzen voor 2023 kun je hier downloaden. De huur van lokalen is vrij van BTW. 

Dagdeel: een dagdeel ligt tussen 08.30-12.30 of 12.30-16.30 uur 
Optioneel: op aanvraag is een extra beamer, whiteboard of flipover mogelijk 
Catering: op aanvraag kan een lunch worden geserveerd in onze kantine, deze is op de begane grond, naast de lokalen en wordt niet gebruikt door ANBOS medewerkers. In al onze ruimtes is het gebruik van koffie en thee inbegrepen.

Ruimte reserveren?
Neem contact met ons op voor vragen of reserveringen. 

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.