Menu

Met een gerust hart ♥ naar de ANBOS schoonheidsspecialist

Je kunt terecht bij jouw ANBOS-schoonheidsspecialist. Dat is vertrouwd, want een ANBOS-schoonheidsspecialist weet wat de beste behandeling is voor jouw huid. En dat is veilig, want elke ANBOS-schoonheidsspecialist werkt volgens het goedgekeurde hygiëneprotocol. Zorg voor jezelf. Juist nu.

De overheid geeft aan dat het veilig en verantwoord is om naar de ANBOS schoonheidsspecialist te gaan. Wij staan graag voor jou klaar.

Schoonheidsspecialisten zijn verplicht om te werken met een 'ANBOS COVID-19 hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten', samengesteld op basis van o.a. de richtlijnen van het RIVM.

Alleen op afspraak
Zo is het verplicht om alleen op afspraak te werken. Bij het maken van de afspraak, telefonisch of schriftelijk, zal gevraagd worden of je COVID-19-gerelateerde klachten hebt.

Dit is één van de protocollen waarmee ANBOS schoonheidsspecialisten werken om jouw veiligheid, en die van de medewerkers, te waarborgen. Jouw ANBOS-specialist zorgt dat je vooraf de gerichte informatie ontvangt over alle maatregelen. 

Zo kun je erop vertrouwen dat je bij de ANBOS schoonheidsspecialist in veilige handen bent.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.