Menu

Campagnes

Via onze jaarlijkse consumentencampagnes laten we Nederland zien hoe belangrijk het werk van ANBOS-schoonheidsspecialisten is. Met passie voor het vak bieden wij de betere huidverzorging.

Kies voor kwaliteit(2023) 
Met de campagne van 2023 richten we ons op consumenten die een schoonheidsspecialist willen bezoeken, maar twijfelen over de salon. Dit najaar zal de 3e keer zijn dat we een consumentenfilm lanceren. Hiervoor werken wij samen met een professionele partij die de film produceert en de digitale campagne ontwikkelt. Op 14 juni vonden de opnames van de film plaats op 2 verschillende locaties. De hoofdboodschap van de film is “Kies voor ANBOS, kies voor kwaliteit”. In deze nieuwe campagne willen we op een grappige manier laten zien dat je altijd voor kwaliteit moet kiezen. Want dat biedt de professionele ANBOS schoonheidsspecialist.

Bekijk video


Een witte jas maakt je nog geen schoonheidsspecialist

(2022) Voor de consumentencampagne "Een witte jas maakt je nog geen schoonheidsspecialist" is groots uitgepakt. De campagne had tot doel bewustwording te creëren bij ANBOS-leden, specialisten en vrouwelijke consumenten die geïnteresseerd zijn in schoonheidssalons en behandelingen. De video commercial werd gemaakt in samenwerking met leden uit de ANBOS Denktank. Het is een ludieke film geworden met een duidelijke boodschap: kies voor de gediplomeerde ANBOS-schoonheidsspecialist, dan ben je er zeker van dat je in deskundige handen bent.

Bekijk video


Wat zie jij als je naar jezelf kijkt?

(2021) Met de campagne ‘Wat zie jij als je naar jezelf kijkt?’ laat ANBOS zien wat een ANBOS-schoonheidsspecialist kan betekenen voor je huid én je zelfvertrouwen. Deel deze video en laat iedereen in jouw netwerk weten hoe belangrijk het werk van de schoonheidsspecialist is. Deskundig en bekwaam. Dat is waar wij voor staan. 

Bekijk video


Onze deuren staan open voor jou

(2020) Na de heropening van de schoonheidsbranche deelt ANBOS de promotievideo 'Onze deuren staan open voor jou'. Met aandacht voor veiligheid en het COVID-19 Hygiëneprotocol. 

Bekijk video


Geef je huid het beste. Ook nu. 

(2020) In het voorjaar start ANBOS met de consumentencampagne 'Geef jouw huid het beste. Ook nu.' Doel van deze campagne is de consument - juist in deze tijd - aan te moedigen om contact te zoeken met de ANBOS-schoonheidsspecialist voor huidadvies. 

Bekijk video


Zit jij binnen? Wij ook.

(2020) Tijdens de lockdown start ANBOS de STER commercial 'Zit jij binnen? Wij ook'. Met aandacht voor het thuisblijfadvies en de boodschap: 'Als straks jouw deuren opengaan, staan onze deuren weer open voor jou! 

Bekijk video


Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.