Menu

Campagnes

Via onze jaarlijkse consumentencampagnes laten we Nederland zien hoe belangrijk het werk van ANBOS-schoonheidsspecialisten is. Met passie voor het vak bieden wij de betere huidverzorging.

Wat zie jij als je naar jezelf kijkt?

(2021) Met de campagne ‘Wat zie jij als je naar jezelf kijkt?’ laat ANBOS zien wat een ANBOS-schoonheidsspecialist kan betekenen voor je huid én je zelfvertrouwen. Deel deze video en laat iedereen in jouw netwerk weten hoe belangrijk het werk van de schoonheidsspecialist is. Deskundig en bekwaam. Dat is waar wij voor staan. 

Bekijk video


Onze deuren staan open voor jou

(2020) Na de heropening van de schoonheidsbranche deelt ANBOS de promotievideo 'Onze deuren staan open voor jou'. Met aandacht voor veiligheid en het COVID-19 Hygiëneprotocol. 

Bekijk video


Geef je huid het beste. Ook nu. 

(2020) In het voorjaar start ANBOS met de consumentencampagne 'Geef jouw huid het beste. Ook nu.' Doel van deze campagne is de consument - juist in deze tijd - aan te moedigen om contact te zoeken met de ANBOS-schoonheidsspecialist voor huidadvies. 

Bekijk video


Zit jij binnen? Wij ook.

(2020) Tijdens de lockdown start ANBOS de STER commercial 'Zit jij binnen? Wij ook'. Met aandacht voor het thuisblijfadvies en de boodschap: 'Als straks jouw deuren opengaan, staan onze deuren weer open voor jou! 

Bekijk video


Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.