Menu

Ledenkorting

Als ANBOS-lid krijg je korting op producten en diensten van onze ledenvoordelenpartners op het gebied van bedrijfsvideo's, marketingondersteuning, salonwebsites en adverteren.

Jouw eigen bedrijfsfilm (150 euro korting)
Een bedrijfsfilm over je salon en behandelingen zegt zóveel meer dan tekst of foto's. Dankzij je lidmaatschap bij ANBOS kun je voor een instapprijs een mooie promofilm laten maken die je vervolgens kunt gebruiken voor je website of social mediakanalen.

Lees meer


Jouw eigen website (eerste maand gratis)
Het bouwen en onderhouden van je eigen salonwebsite kan vrij ingewikkeld en tijdrovend zijn. Daarom krijgen ANBOS-leden korting op een website-systeem dat speciaal voor salons ontwikkeld is.

Lees meer


Marketingondersteuning (eerste maand gratis)
Ben je te druk om eigen marketingacties te bedenken? Ontbreekt het je aan inspiratie om telkens weer iets nieuws te verzinnen? Dankzij je ANBOS lidmaatschap krijg je korting op marketingondersteuning.

Lees meer


Adverteren met korting (500 euro korting)
Denk je er wel eens over om regionaal te adverteren? ForYou Magazine is een consumentenblad dat breed en regionaal verspreid wordt. ANBOS-leden kunnen voor een speciaal tarief adverteren.

Lees meer


Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.